Със заповед на кмета Корнелия Маринова 9 август е обявен за Ден

...
Със заповед на кмета Корнелия Маринова 9 август е обявен за Ден
Коментари Харесай

Жертвите от челния сблъсък на пътя Ловеч-Плевен станаха 4, обявен е ден на траур

Със заповед на кмета Корнелия Маринова 9 август е обявен за Ден на печал на територията на общината в символ на съпричастност към трагичната гибел на четиримата младежи.

В рамките на траурния ден всички национални и общински флагове ще бъдат свалени на половина. Общинската администрация и кметът Маринова изричат най-искрени съболезнования към фамилиите и околните на умрелите.

Сигналът за случая, който е станал в региона на 35-ия километър, бе подаден към 23.56 часа на 7 август.

По първични данни 22-годишният водач на лек автомобил " Ауди ", пътуващ към Ловеч, е изгубил надзор над колата в дясна крива на мокрия път. Автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където е последвал преден удар в лек автомобил " Фиат ", ръководен от 32-годишен мъж от Плевен.

На място починаха лидерът на " Фиат " -а и двама пасажери от " Ауди " -то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Шофьорът на аудито и 20-годишната му спътничка бяха настанени в болница в тежко положение, като по-късно един от тях също е изгубил борбата за живот. За момента няма информация кой от двамата.

Часове след конфликта от ГЕРБ оповестиха, че измежду жертвите е и Христо Николов от младежката организация на партията в Ловеч.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР